Lange oorbellen met lapis lazuli en blauwe steen

'Azure Gold Veins'

Ontdek de schoonheid van de nachthemel met ‘Azure Gold Veins’ oorbellen: een gouden hemellicht gevangen in lapis lazuli en handgeschilderde stenen.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Elke keer dat ik deze ‘Azure Gold Veins’ oorbellen bekijk, voel ik me alsof ik een stukje van de sterrenhemel ben. De harmonieuze mix van diepblauwe lapis lazuli en de handgeschilderde stenen, allemaal omhuld in een gouden gloed, roept het beeld op van een heldere nacht vol fonkelende sterren.

Vervaardigd uit duurzaam RVS en afgewerkt met een gouden coating, vormen deze oorbellen het perfecte evenwicht tussen natuurlijke gratie en artistieke expressie. De edelstenen, samen met de handgeschilderde stenen, vertellen een verhaal van ambacht en natuurlijke schoonheid.

Met een gewicht van slechts 3,5 gram en een lengte van 5cm, bieden ze het comfort van lichtgewicht elegantie. Het is alsof elke beweging die je maakt wordt geaccentueerd door een vleugje gouden magie. Draag ze en laat je innerlijke licht schijnen met ‘Azure Gold Veins’.

  • Draagbare kunst
  • 100% uniek
  • Lichtgewicht
Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

kleur:

materiaal:

, ,

steensoort:

,

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

Keuze:

Azure Gold Veins – 1, Azure Gold Veins – 2, Azure Gold Veins – 3

garantie:

collectie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper