Lange oorbellen met wit/grijze stenen

Lange oorbellen met wit/grijze stenen

'Silver Storm Trio'
Ontdek de elegantie van de ‘Silver Storm Trio’ oorbellen.

 64,95

1 stuk op voorraad

gewicht

lengte

speciale kleur

kleur

,

materiaal

steenmaat

,

steensoort

vorm

levertijd

garantie

Voor elke gelegenheid zijn deze lange oorbellen met wit/grijze stenen een perfecte aanvulling op je outfit. De ‘Silver Storm Trio’ oorbellen zijn met de hand gemaakt door Daan, een kunstenaar met een passie voor sieraden. De stenen zijn zorgvuldig met de hand geschilderd en de oorbellen zijn gemaakt van hoogwaardig RVS. De combinatie van de kleuren en de vorm van de stenen creëert een prachtig contrast en zal zeker de aandacht trekken. Of je nu naar een chique diner gaat of gewoon een casual outfit draagt, deze oorbellen zorgen voor een vleugje elegantie en stijl. Bestel nu de ‘Silver Storm Trio’ en voeg een uniek en handgemaakt sieraad toe aan je collectie.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook