Lange unieke oorbellen met labradoriet en mauve stenen

'Eternal Harmony'

Stap binnen in de wereld van ‘Eternal Harmony’, lange oorbellen die uniek zijn in hun schoonheid en stijl door hun handgeschilderde stenen.

 79,95

Hallo, ik ben Daan, en mijn passie ligt in het creëren van sieraden die jou laten stralen.

Elke oorbel is een kunstwerk op zich, met labradoriet en mauve stenen die subtiel schitteren en de aandacht trekken. De labradoriet stenen dansen met speels licht, terwijl de mauve stenen een vleugje mysterie toevoegen aan je look, de mauve stenen zijn met de hand geschilderd!

Deze oorbellen zijn gemaakt van hypoallergeen roestvrij staal, een perfecte mix van elegantie en comfort. Met een lengte van 9,5 cm en een gewicht van slechts 5 gram per oorbel, bieden ze een moeiteloze manier om je stijl te verbeteren zonder zwaar aan te voelen.

Of je ze nu draagt voor een speciale gelegenheid of gewoon om je dagelijkse outfit op te fleuren, ‘Eternal Harmony’ brengt een gevoel van rust en schoonheid in elke stap die je zet.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte

levertijd

1 – 2 werkdagen

gewicht

kleur

,

steunkleur

materiaal

,

steensoort

,

Sterrenbeeld

steenmaat

,

vorm

garantie

3 maanden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper