Lange zilveren haakoorbellen met groene stenen

'Verdant Cascade'

Ontdek ‘Verdant Cascade’, lange zilveren haakoorbellen met handgeschilderde groene stenen die een vleugje natuurlijke elegantie toevoegen aan jouw uitstraling.

Verkocht

 89,95

“Verdant Cascade” zijn lichte oorbellen (2 gram) met levendige groene, handgeschilderde stenen in sterling zilver. Ze roepen de kleuren op van een boslandschap. Ondanks hun lengte van 4 cm, zijn ze comfortabel om te dragen en vallen ze op zonder overweldigend te zijn. De zilveren haken hebben een vloeiend ontwerp dat goed bij je neklijn past. Deze oorbellen combineren finesse met een natuurlijke uitstraling, ideaal voor dagelijks gebruik om een stukje natuurlijke schoonheid bij je te dragen.

  • Laat zien wie je bent
  • Wordt gezien
  • Lichtgewicht
Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte

gewicht

kleur

,

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper