Langwerpig groot abstract schilderij met veel kleuren

'Elongated Essence'

Laat je huis veranderen in een kunstgalerij met het adembenemende abstracte schilderijen van Daniëlle Looije! Van elk schilderij is er maar één origineel beschikbaar en slechts 25 reproducties. Horizontaal of verticaal op te hangen.

 150,00

Leuk dat je mijn schilderijen hebt gevonden! Mijn naam is Daniëlle Looije en mijn passie is kleur! Ik hoop dat ik jouw leven kan opvrolijken met mijn kleuren. De ongeëvenaarde kleuren en emoties van deze schilderijen zullen een uniek accent aan elke kamer toevoegen. Als het origineel verkocht is, niet getreurd dan zijn er nog maximaal 25 reproducties beschikbaar. Deze worden afgedrukt op topkwaliteit canvas en zijn een unieke aanvulling op jouw interieur.

Het canvas wordt gedrukt op premium kwaliteit canvas met een 2 cm houten frame, waardoor het jarenlang mooi blijft. De kleuren en details zijn te beoordelen als ‘zeer goed’ en het ophangsysteem is gemonteerd in de bovenste lat van het canvas, waardoor het gemakkelijk op te hangen is. Binnen 6 werkdagen verzendklaar.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
levertijd:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper