'Love Disruption'

Langwerpig groot abstract schilderij met veel kleuren

Langwerpig groot abstract schilderij met veel kleuren

 99,00 149,00

Laat je huis veranderen in een kunstgalerij met het adembenemende abstracte schilderij ‘Love Disruption’. Beperkt beschikbaar als topkwaliteit afdruk op canvas, slechts 25 stuks.

De ongeëvenaarde kleuren en emoties van het grootse abstracte schilderij ‘Love Disruption’ zullen een uniek accent aan elke kamer toevoegen. Dit origineel is verkocht, maar gelukkig is het nog beschikbaar als beperkt beschikbare, topkwaliteit afdruk op canvas. Met slechts 25 afdrukken beschikbaar, is dit schilderij een unieke aanvulling op je collectie.

Het canvas wordt gedrukt op premium kwaliteit canvas met een 2 cm houten frame, waardoor het jarenlang mooi blijft. De kleuren en details zijn te beoordelen als ‘zeer goed’ en het ophangsysteem is gemonteerd in de bovenste lat van het canvas, waardoor het gemakkelijk op te hangen is. Binnen 6 werkdagen verzendklaar.

afmeting

, ,

kleur

, ,

steunkleur

,

speciale kleur

levertijd

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook