'Lava Flow'

Langwerpig lavaschilderij met oranje en blauw

Langwerpig lavaschilderij met oranje en blauw

 99,00 149,00

Geef jouw woonkamer een prachtige finishing touch met dit langwerpige lavaschilderij!

Geef jouw interieur een unieke en kleurrijke twist met het langwerpige schilderij ‘Lava Flow’. Dit kunstwerk is verkrijgbaar als afdruk op canvas en wordt geleverd met een 2 cm houten frame voor extra stevigheid. Het premium canvasdoek is van topkwaliteit en blijft jarenlang mooi. De kleuren en details zijn van uitstekende kwaliteit en maken dit schilderij tot een echte eyecatcher in jouw woonkamer. Dankzij het ophangsysteem aan de bovenste lat van het canvasdoek is het gemakkelijk op te hangen. Bestel nu en ontvang jouw schilderij binnen 6 werkdagen!

Het originele schilderij ‘Lava Flow’ is inmiddels verkocht, maar je hebt nog steeds de mogelijkheid om een prachtige afdruk op canvas in huis te halen. Er zijn maximaal 25 afdrukken beschikbaar, dus wees er snel bij. Wil je liever een ander formaat, een andere uitvoering of een andere kleur? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Elk schilderij is uniek en met liefde geschilderd en gesigneerd door kunstenares Daniëlle. Bovendien ontvang je bij de aankoop van een origineel schilderij een echtheidscertificaat. Bestel nu jouw ‘Lava Flow’ en haal een stukje kunst in huis!

afmeting

, ,

kleur

steunkleur

, , ,

speciale kleur

levertijd

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook