Leren armband met haaksluiting rood

Leren armband met haaksluiting rood

'Hot Like Fire'
Sla de vonken over met de ‘Hot Like Fire’ armband. Dit handgemaakte stuk is een accessoire dat niet onopgemerkt blijft. Maat: 19 cm.

 49,95

Verkocht

kleur

garantie

speciale kleur

materiaal

,

steensoort

steenmaat

,

armbandmaat

levertijd

Deze armband is vervaardigd uit rood plat leer en versierd met een opvallend kunstwerk in de kleuren rood en goud. Het kunstwerk is met de hand geschilderd en geeft de armband een extra boost. Het leer is comfortabel om te dragen en nikkelvrij. De armband sluit aan de achterzijde met een haaksluiting en is de perfecte toevoeging aan elke outfit die een boost nodig heeft.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook