Lichtgewicht zilveren oorbellen met groene steentjes

'Spring Insight'

Ervaar de frisheid van de lente met ‘Spring Insight’, unieke oorbellen die jouw natuurlijke uitstraling versterken.

1 stuk op voorraad

 84,95

Met ‘Spring Insight’ oorbellen breng je de vernieuwende energie van de lente in je dagelijkse stijl. Deze zilveren lichtgewicht oorbellen, bezet met fonkelende zirkonia’s, voegen een subtiele glans toe die jouw ogen laat stralen. De hangers zijn geen gewone stenen; het zijn glazen canvasjes waarop met acrylverf unieke groentinten zijn aangebracht. Elke penseelstreek vertelt een verhaal, elke kleurnuance brengt een stukje kleur dichter bij jou.

Als je deze oorbellen draagt, toon je niet alleen je liefde voor kunst, maar draag je ook een stukje authenticiteit dat niemand anders heeft. Laat ‘Spring Insight’ jouw persoonlijke expressie zijn van originaliteit en zelfwaardering. Kies voor oorbellen die net zo uniek zijn als jij.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
gewicht

lengte

kleur

steunkleur

,

materiaal

steensoort

,

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper