Abstract paars schilderij 60×60

'Magical Mystery'

Creëer een magische sfeer in je interieur met ‘Magical Mystery’ – een abstract paars schilderij met parelmoer accenten.

 119,00

Op zoek naar een uniek schilderij voor in je woonkamer? ‘Magical Mystery’ is een abstracte weergave van een inwendige storm, afgewerkt met prachtige parelmoer accenten die alleen zichtbaar zijn in het originele werk. Dit schilderij is beschikbaar als afdruk op canvas in een gelimiteerde oplage van slechts 25 wereldwijd en wordt binnen 6 werkdagen verzonden. Maar als je op zoek bent naar een echt uniek kunstwerk, is het originele schilderij wellicht iets voor jou. Er is slechts één exemplaar beschikbaar, gesigneerd door Daniëlle zelf en geschilderd met Acrylverf van Amsterdam Talens op een linnen canvas. Het schilderij wordt geleverd inclusief echtheidscertificaat en heeft een levertijd van een week. Voeg ‘Magical Mystery’ toe aan je interieur en creëer een magische sfeer in huis!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

steunkleur:

, , ,

speciale kleur:

afmeting:

levertijd:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper