Met de hand gesmede zilveren ring met blauw/groene druppel steen

Met de hand gesmede zilveren ring met blauw/groene druppel steen

‘Tear from Heaven’

 185,00

Deze sterling zilveren ring is uniek ontworpen en met de hand gesmeed door Daan. Het ontwerp ‘Tear from Heaven’ heet zo omdat de traan gemaakt is van een kunstwerk waar zilverkleur doorheen gemengd is. Dit geeft de steen een magisch effect. Het draad van de ring is omgedraaid waardoor de ronde kant aan de binnenkant zit en de platte kant aan de buitenkant, uniek en comfortabel. Omdat er van deze steen maar één bestaat op de hele wereld, ben jij bij aankoop dus verzekerd van een 100% uniek exemplaar.

Ringmaat: 18 deze ring is nog 1 maat op te rekken.

Wil je dit ontwerp met een andere steen of in een andere maat? Neem gerust contact op met Daan.

1 op voorraad

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
ringmaat

, ,

kleur

steunkleur

Groen, Zwart

speciale kleur

maat

,

vorm

materiaal

levertijd

In overleg

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Cadeauverpakking sieraden

Cadeauverpakking

Maak je cadeau compleet met deze luxe cadeauverpakking en een gepersonaliseerde wenskaart.

Levering / retourzending

De meeste sieraden worden verzonden in een brievenbuspakje met track&trace. Je kunt jouw kunstwerkje binnen 30 dagen retourneren of omruilen.

Sieraden kleuren jou elke dag ❤️

Sieradenontwerper Danielle Looije

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook