'Emerald Currents'

Mooi kleurrijk schilderij – groen en roze

Beleef de kleurrijke beweging van ‘Emerald Currents’. Exclusief, levendig, klaar om jouw ruimte te transformeren. Slechts 25 beschikbaar.

 195,00 250,00

  • Exclusiviteit op zijn best: Wees een van de gelukkige 25 eigenaren van dit unieke kunstwerk afgedrukt op canvas.
  • Kwaliteitsafwerking: Gespannen op een stevig 2 cm houten frame dat de schoonheid van het schilderij accentueert.
  • Premium canvas: Ervaar topkwaliteit met een premium doek. Geniet van levendige kleuren en oogstrelende details die als ‘zeer goed’ worden beoordeeld.
  • Gemakkelijk op te hangen: Dankzij het geïntegreerde ophangsysteem in de bovenste lat, wordt het ophangen van dit kunstwerk een fluitje van een cent.
  • Snel bij jou thuis: Jouw stukje paradijs is verzendklaar binnen 6 werkdagen.

Zoek je iets specifieks? Of wilt u ‘Emerald Currents’ in een aangepast formaat, uitvoering of kleur? Aarzel niet en neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

,

levertijd:

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper