'Aegean Whispers'

Oorbellen met handgemaakte stenen en apatiet edelstenen

Laat ‘Aegean Whispers’ jouw oren sieren met de schoonheid van handgemaakte stenen en de verfijnde schittering van apatiet edelstenen, verenigd in sterling zilver.

 94,95

Bij het dragen van ‘Aegean Whispers’ bungelen er kleine kunstwerkjes aan je oren, elk met een unieke handgemaakte steen die het azuurblauw van de Egeïsche Zee vangt. Apatiet, een edelsteen bekend om zijn inspirerende eigenschappen, hangt sierlijk onder de handgeschilderde creaties en voegt een subtiele luxe toe.

Deze oorbellen, zorgvuldig vervaardigd uit sterling zilver, zijn niet alleen een sieraad maar ook een gesprekstarter. Met slechts 1,5 gram en een lengte van 4 cm bieden ze comfort en stijl, zonder je te belasten.

‘Aegean Whispers’ zijn meer dan oorbellen; ze zijn een belofte van verhalen en avonturen die nog ontdekt moeten worden. Laat deze elegante creaties een dagelijkse herinnering zijn aan de prachtige diepten van de zee en de onbegrensde horizon van jouw eigen verbeelding

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

kleur:

materiaal:

,

steensoort:

,

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper