Oorbellen met handgemaakte stenen en apatiet edelstenen

'Aegean Whispers'

Laat ‘Aegean Whispers’ jouw oren sieren met de schoonheid van handgemaakte stenen en de verfijnde schittering van apatiet edelstenen, verenigd in sterling zilver.

 94,95

Bij het dragen van ‘Aegean Whispers’ bungelen er kleine kunstwerkjes aan je oren, elk met een unieke handgemaakte steen die het azuurblauw van de Egeïsche Zee vangt. Apatiet, een edelsteen bekend om zijn inspirerende eigenschappen, hangt sierlijk onder de handgeschilderde creaties en voegt een subtiele luxe toe.

Deze oorbellen, zorgvuldig vervaardigd uit sterling zilver, zijn niet alleen een sieraad maar ook een gesprekstarter. Met slechts 1,5 gram en een lengte van 4 cm bieden ze comfort en stijl, zonder je te belasten.

‘Aegean Whispers’ zijn meer dan oorbellen; ze zijn een belofte van verhalen en avonturen die nog ontdekt moeten worden. Laat deze elegante creaties een dagelijkse herinnering zijn aan de prachtige diepten van de zee en de onbegrensde horizon van jouw eigen verbeelding.

  • Uniek gemaakt
  • Lichtgewicht
  • Verwen jezelf
Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

kleur:

materiaal:

,

steensoort:

,

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper