Oorclips zonder gaatjes met handgemaakte gele stenen

'Earth Tapestry'

Draag de levendige tinten van ‘Earth Tapestry’ aan je oren. Kunstzinnige oorclips die geen gaatjes vereisen, stralend met handgeschilderde gele nuances.

 54,95

Elke steen vertelt een verhaal, een echo van de aarde zelf. Met ‘Earth Tapestry’ heb ik geprobeerd een stukje van dat verhaal te vangen, een stukje van de natuurlijke schoonheid die ons omringt.

Deze oorclips zijn ontworpen voor degenen die de sprankelende aantrekkingskracht van oorbellen wensen zonder de verplichting van een gaatje. En geloof me, ze zijn net zo opvallend en comfortabel. Vervaardigd uit duurzaam RVS, bieden deze clips een stevige, maar zachte grip, waardoor ze ideaal zijn voor langdurig dragen.

Maar wat ze echt bijzonder maakt, zijn de handgeschilderde gele stenen van 14mm. Elke steen is zorgvuldig beschilderd, waardoor een uniek patroon ontstaat dat doet denken aan het geweven tapijt van de aarde. Warm, uitnodigend en stralend – deze gele tinten zijn zowel levendig als diep, een herinnering aan zonovergoten velden en gouden zonsondergangen.

Met ‘Earth Tapestry’ draag je niet zomaar een sieraad; je draagt een kunstwerk, een stukje van mijn hart en de schoonheid van onze wereld. Voeg kleur toe aan je dagen, en draag de aarde dicht bij je.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

,

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

6 maanden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper