Oorknopjes in de vorm van hartjes handgeschilderde stenen paars met blauw

'Heartfelt Swirl'

Voeg een vleugje liefde toe aan je dag met de ‘Heartfelt Swirl’ hypoallergene oorknopjes, waar kunst en passie samenkomen. Handgeschilderd door Daan.

 44,95

Hoi allemaal, ik ben Danielle Looije! Ik ben dol op kleur en mijn passie is om mensen blij te maken. Met liefde gedragen, met zorg gemaakt. De ‘Heartfelt Swirl’ oorknopjes zijn supermooi! Ze zijn met de hand geschilderd en zien er prachtig uit.

Deze oorknopjes zijn net kleine hartjes, gemaakt van heel sterk RVS. En weet je wat zo bijzonder is? Ze hebben allemaal verschillende steentjes die met de hand geschilderd zijn. Het lijkt wel alsof er allemaal golfjes van paars en blauw in zitten, net als een zee van emoties. Elk paar is helemaal uniek, net als jij!

Ze zijn ook nog eens heel licht en zitten hartstikke lekker. Je kunt ze elke dag dragen of juist voor een bijzondere gelegenheid. Met deze kleine kunstwerkjes laat je niet alleen zien dat je heel veel smaak hebt, maar ook dat je houdt van sieraden met een verhaal. Laat je hart spreken met de ‘Heartfelt Swirl’!

En ben je bang dat je oorknopjes kantelen? Kies dan voor de oorlifters, deze zorgen ervoor dat je oorknopjes mooi op hun plek blijven zitten.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

, ,

materiaal:

vorm:

steenmaat:

,

steensoort:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper