Oorknopjes met dubbele hanger oranje

'Double Trouble'

Ontdek de charme van ‘Double Trouble’, dubbele oorknopjes die een unieke twist geven aan de traditionele oorsieraden. Licht, levendig en volledig uniek.

1 stuk op voorraad

 62,95

Elk sieraad dat ik creëer is een verlengstuk van mijn passie en artistieke visie. Met ‘Double Trouble’ heb ik de vreugde van dubbele verrassingen omgezet in een draagbaar kunstwerk. Deze oranje oorknopjes zijn niet zomaar oorknopjes. Ze hebben een speelse twist met een extra hanger aan de achterkant, die speels onder je oorlobje bungelt.

Hoewel ze er robuust uitzien, zijn ze verrassend licht. Elke steen, zorgvuldig met de hand geschilderd, draagt een stukje van mijn ziel. De tinten oranje brengen warmte en levendigheid, perfect voor elke gelegenheid.

Wat ‘Double Trouble’ nog specialer maakt, is de flexibiliteit om ze op twee manieren te dragen, dankzij de losse oorknopjes. En omdat ze van RVS zijn gemaakt, zijn allergische reacties verleden tijd. Kies voor een vleugje eigenzinnige elegantie en laat je verleiden door deze unieke oorbellen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte

gewicht

kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

, ,

vorm

levertijd

garantie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper