'Eminent Gleam'

Opvallende manchetknopen met groene handgemaakte steen

Ontdek ‘Eminent Gleam’ manchetknopen: een opvallend statement voor je stijl, met een 16 mm handgeschilderde groene glassteen en gemaakt van RVS.

 54,95

Ik nodig je uit om de ‘Eminent Gleam’ manchetknopen te ontdekken, een creatieve manchetten. Deze bijzondere accessoires overstijgen puur functionaliteit en belichamen persoonlijke stijl en artistieke elegantie.

De met zorg handgemaakte 16 mm groene glassteen straalt als een sprankelende juweel, terwijl het duurzame RVS een tijdloze kwaliteit garandeert. ‘Eminent Gleam’ is ontworpen om je look te verfraaien, of je nu een formele gelegenheid bijwoont of je dagelijkse outfit een vleugje klasse wilt geven.

Deze manchetknopen zijn een eerbetoon aan vakmanschap en individualiteit zonder overmatige marketingkreten. Kies ‘Eminent Gleam’ en voeg een onderscheidende, tijdloze elegantie toe aan je stijl, waar je ook gaat.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper