Opvallende oranje oorknopjes hypoallergeen

'Sunfire Spark'

Oranje vonken die je oren laten stralen. Ontmoet ‘Sunfire Spark’ – oorknopjes die zowel opvallen als verrassen.

 47,95

‘Sunfire Spark’ oorknopjes brengen de warmte van een zonnige dag naar je oren. De handgeschilderde oranje stenen van 8 mm schitteren als de zon op het hoogtepunt van de dag, met een subtiele glinstering van goud die de schoonheid van deze stenen nog meer benadrukt. Elk paar is met liefde vervaardigd met hypoallergeen RVS, waardoor ze geschikt zijn voor de meest gevoelige oren. Deze oorknopjes zijn niet alleen opvallend, maar stralen ook een speelse elegantie uit. Of je ze nu draagt om je dagelijkse outfit op te fleuren of om je persoonlijkheid te laten stralen tijdens een speciale gelegenheid, ‘Sunfire Spark’ is er om je oren te betoveren met zijn levendige oranje gloed en de sprankeling van goud. Een klein meesterwerk dat je elke dag kunt dragen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

garantie:

6 maanden

levertijd:

1 – 2 werkdagen

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper