Opvallende zilveren druppeloorbellen met emaille

‘Mermaid Ears’

Probeer deze opvallende ‘Mermaid Ears’ oorbellen en voel je transformeren in een betoverende zeemeermin. Deze unieke sieraden zijn perfect voor een opvallende touch.

Verkrijgbaar op aanvraag

 375,00

De ‘Mermaid Ears’ zilveren druppeloorbellen zijn een absolute showstopper. Gemaakt van sterling zilver en volledig met de hand gesmeed, zijn deze oorbellen uitgerust met kleurrijke cloissone emaille in blauw en turquoise. Deze opvallende oorbellen zijn perfect voor elke gelegenheid waarbij je een extra touch wilt toevoegen. Ook op maat te maken in jouw favoriete kleur, maar wees er wel snel bij, want de levertijd is dan 3 weken. Laat deze unieke oorbellen deel uitmaken van jouw sieradencollectie en voel je de kracht van de zeemeermin.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte

gewicht

kleur

,

materiaal

vorm

techniek

levertijd

1 – 2 werkdagen

garantie

1 jaar

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper