‘Mermaid Ears’

Opvallende zilveren druppeloorbellen met emaille

Opvallende zilveren druppeloorbellen met emaille

 375,00

1 stuk op voorraad (maatwerk mogelijk)

Probeer deze opvallende ‘Mermaid Ears’ oorbellen en voel je transformeren in een betoverende zeemeermin. Deze unieke sieraden zijn perfect voor een opvallende touch.

De ‘Mermaid Ears’ zilveren druppeloorbellen zijn een absolute showstopper. Gemaakt van sterling zilver en volledig met de hand gesmeed, zijn deze oorbellen uitgerust met kleurrijke cloissone emaille in blauw en turquoise. Deze opvallende oorbellen zijn perfect voor elke gelegenheid waarbij je een extra touch wilt toevoegen. Ook op maat te maken in jouw favoriete kleur, maar wees er wel snel bij, want de levertijd is dan 3 weken. Laat deze unieke oorbellen deel uitmaken van jouw sieradencollectie en voel je de kracht van de zeemeermin.

lengte

gewicht

kleur

,

speciale kleur

materiaal

vorm

techniek

levertijd

garantie

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook