Grote opvallende zilveren ring met blauwe steen

Grote opvallende zilveren ring met blauwe steen

'Royalty Blue'
Ben jij op zoek naar een unieke ring die echt opvalt? Dan is ‘Royalty Blue’ precies wat je zoekt!

 99,95

Verkocht

ringmaat

, , , , ,

kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

Met deze prachtige handgemaakte zilveren ring met blauwe steen genaamd ‘Royalty Blue’ haal jij een echt kunstwerk in huis. De ring is voorzien van een handgeschilderde glassteen, gemaakt met acrylverf in de kleuren blauw, paars en grafiet. Doordat de sieraden gemaakt zijn van een gegoten schilderij, is er van elk stukje maar één exemplaar beschikbaar op de hele wereld. Hierdoor ben jij verzekerd van een uniek en exclusief sieraad. Bovendien is de ring verstelbaar van maat 17 tot en met maat 22, waardoor hij altijd perfect past. Met ‘Royalty Blue’ voel jij je net als een echte koningin en straal je stijl en elegantie uit!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook