Oranje schilderij 60×60

Oranje schilderij 60×60

'In water she flows'
Voeg een vleugje magie toe aan je interieur met dit prachtige oranje schilderij!

 119,00 595,00

Breng de zee naar jouw woonkamer met dit unieke schilderij. De abstracte weergave van de staart van een zeemeermin in prachtig oranje tinten geeft een magisch gevoel aan je interieur. Kies uit de afdruk op canvas, waarbij slechts 25 exemplaren wereldwijd beschikbaar zijn als Limited Edition van het originele werk, of ga voor het unieke originele schilderij, met slechts één exemplaar beschikbaar. Dit schilderij is met de hand geschilderd door Daniëlle zelf, met hoogwaardige acrylverf van Amsterdam Talens op een linnen canvas. Het wordt geleverd met een echtheidscertificaat en is een perfecte toevoeging aan elke kunstcollectie.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook