'In water she flows'

Oranje schilderij 60×60

Voeg een vleugje magie toe aan je interieur met dit prachtige oranje schilderij!

 119,00 595,00

Breng de zee naar jouw woonkamer met dit unieke schilderij. De abstracte weergave van de staart van een zeemeermin in prachtig oranje tinten geeft een magisch gevoel aan je interieur. Kies uit de afdruk op canvas, waarbij slechts 25 exemplaren wereldwijd beschikbaar zijn als Limited Edition van het originele werk, of ga voor het unieke originele schilderij, met slechts één exemplaar beschikbaar. Dit schilderij is met de hand geschilderd door Daniëlle zelf, met hoogwaardige acrylverf van Amsterdam Talens op een linnen canvas. Het wordt geleverd met een echtheidscertificaat en is een perfecte toevoeging aan elke kunstcollectie.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

steunkleur:

, ,

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper