Ovale zilveren unieke oorknopjes rood

'Salsa Night'

Subtiele oorknopjes met ovale rode stenen, waarin mini-kunstwerkjes schitteren. Kunst voor je oren.

1 stuk op voorraad

 54,95

Stap in de wereld van ‘Salsa Night’ met deze unieke oorknopjes. Ze stralen eenvoud uit met hun ovale rode stenen, maar schijn bedriegt. Onder elke steen schuilt een mini-kunstwerkje, met liefde met de hand geschilderd met levendige acrylverf. Elk paar is een kunstwerk op zich, een viering van kleur en creativiteit. Deze subtiele oorknopjes zijn meer dan sieraden; ze zijn een expressie van jouw unieke stijl en een manier om kunst altijd bij je te dragen. Verrijk je look met de subtiliteit van ‘Salsa Night’ en laat mini-meesterwerken dansen aan je oren.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

speciale kleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

levertijd

garantie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper