'Purple Dreams'

Paars schilderij

Paars schilderij

 99,00 149,00

Haal de magie van de kleur paars in huis met ons schilderij ‘Purple Dreams’.

Breng wat kleur in je leven met ons prachtige schilderij ‘Purple Dreams’. Dit kunstwerk is beschikbaar als afdruk op canvas, met een houten frame van 2 cm dik en een premium canvas dat jarenlang mooi blijft. De kleuren en details zijn van uitstekende kwaliteit en er zijn slechts 25 afdrukken beschikbaar. Het originele schilderij is geschilderd en gesigneerd door Daniëlle zelf met acrylverf en wordt geleverd met een echtheidscertificaat. Het schilderij is verzendklaar binnen 6 werkdagen. Wil je dit schilderij in een ander formaat, uitvoering of kleur? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat je betoveren door de kleur paars en haal ‘Purple Dreams’ vandaag nog in huis!

afmeting

, ,

kleur

steunkleur

, ,

speciale kleur

levertijd

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook