Paars schilderij

'Purple Dreams'

Haal de magie van de kleur paars in huis met ons schilderij ‘Purple Dreams’.

 150,00

Breng wat kleur in je leven met ons prachtige schilderij ‘Purple Dreams’. Dit kunstwerk is beschikbaar als afdruk op canvas, met een houten frame van 2 cm dik en een premium canvas dat jarenlang mooi blijft. De kleuren en details zijn van uitstekende kwaliteit en er zijn slechts 25 afdrukken beschikbaar. Het originele schilderij is geschilderd en gesigneerd door Daniëlle zelf met acrylverf en wordt geleverd met een echtheidscertificaat. Het schilderij is verzendklaar binnen 6 werkdagen. Wil je dit schilderij in een ander formaat, uitvoering of kleur? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat je betoveren door de kleur paars en haal ‘Purple Dreams’ vandaag nog in huis!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
afmeting:

, ,

kleur:

steunkleur:

, ,

speciale kleur:

levertijd:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper