Paarse oorclips met decoratief randje

'Eclipse Elegance'

Ontdek tijdloze elegantie met ‘Eclipse Elegance’ oorclips. Paars, lichtgewicht, en met een handgemaakte 12mm steen – pure verfijning.

 49,95

Ik ben enthousiast om ‘Eclipse Elegance’ te introduceren – oorclips die tijdloze elegantie omarmen. Het paarse ontwerp, met een decoratief randje en een handgemaakte 12mm steen, biedt een subtiele, klassieke uitstraling. Gemaakt van duurzaam RVS, zijn deze clips lichtgewicht en hypoallergeen, waardoor ze comfortabel zijn voor dagelijks gebruik. De diepe paarse kleur straalt verfijning uit, terwijl het decoratieve randje een vleugje speelse elegantie toevoegt. ‘Eclipse Elegance’ is een eerbetoon aan tijdloze stijl, en elk paar is een uniek kunstwerk. Voeg een vleugje verfijning toe aan je leven met deze prachtige oorclips.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper