Prachtige halsketting met handgeschilderde hartjes

'Blushing Hearts'

Straal met deze ‘Blushing Hearts’, een halsketting die net zo flexibel is als jij – van choker tot losse halsketting, met handgeschilderde roze hartjes.

 89,95

Hallo, ik ben Daan en het is mijn passie om sieraden te maken die vrouwen laten stralen.

Draag je hart niet op de tong, maar stralend om je hals met ‘Blushing Hearts’. Deze hypoallergene RVS halsketting, zorgvuldig gemaakt met zeven handgeschilderde hartjes, zorgt ervoor dat jij straalt met deze ketting om je hals. Het praktische ontwerp bied de vrijheid om de lengte aan te passen met een schuifkraal, zonder gedoe met een slotje. Je kunt hem dus losjes om je hals dragen of wat strakker, net wat je zelf fijn vind. De sluiting valt overigens ook erg mooi en elegant op je rug. ‘Blushing Hearts’ is meer dan een sieraad; het is een veelzijdig statement dat jouw persoonlijkheid benadrukt.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

, , ,

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

6 maanden

Keuze:

Dark Pink, Sweet Pink, Mystic Green, White Noise, Mysterious Bluie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper