'Blushing Hearts'

Prachtige halsketting met roze hartjes

Laat ‘Blushing Hearts’ je charmeren, een halsketting die net zo flexibel is als jij – van choker tot losse halsketting, met handgeschilderde roze hartjes.

 89,95

1 stuk op voorraad

Draag je hart niet op de tong, maar stralend om je hals met ‘Blushing Hearts’. Deze RVS halsketting, zorgvuldig samengesteld met zeven handgeschilderde hartjes, vangt blikken met zijn zachte roze tinten die speelsheid en passie uitstralen. Het innovatieve ontwerp biedt je de vrijheid om de lengte aan te passen naar jouw stijl en gelegenheid, zonder het gedoe van een slotje. De ketting is ontworpen om zowel als een opvallende choker of subtiel lager gedragen te worden, met een glijdende kraal die moeiteloos meebeweegt met jouw voorkeur. Bovendien voegt de elegante val over je rug een onverwachte en verfijnde touch toe. ‘Blushing Hearts’ is meer dan een sieraad; het is een veelzijdig statement dat jouw persoonlijke flair benadrukt.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper