'Mosaic Hearts'

Prachtige korte halsketting met witte hartjes – verstelbaar

Draag liefde uit met ‘Mosaic Hearts’, een verstelbare ketting die net zo uniek is als jij, met handgeschilderde witte hartjes.

 89,95

1 stuk op voorraad

‘Mosaic Hearts’ omarmt de kunst van het unieke met zeven zorgvuldig handgeschilderde hartjes, verenigd in een RVS ketting die staat voor zuiverheid en verbinding. Het verstelbare ontwerp laat jou de lengte bepalen; strak als een choker of nonchalant lager gedrapeerd voor een dynamische uitstraling. Elke hartje is een klein canvas, een mozaïek van kleuren die je look een speelse maar elegante touch geven. De verschuifbare kraal en het slotloze design verhogen het comfort en de ketting is zo ontworpen dat hij ook aan de achterzijde sierlijk valt. Hypoallergeen materiaal zorgt ervoor dat ‘Mosaic Hearts’ niet alleen mooi is, maar ook vriendelijk voor je huid. Laat deze ketting een verlengstuk zijn van je persoonlijke stijl, elke dag weer.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper