Prachtige unieke bijzettafels set blauw

'Twins from Limnionas Beach'

Haal de sfeer van Limnionas Beach in huis met deze betoverende set bijzettafels ‘Twins from Limnionas Beach’. Uniek, praktisch en een lust voor het oog.

Verkocht

 550,00

Ontdek de betovering van ‘Twins from Limnionas Beach’, een set bijzettafels die functionaliteit met schoonheid combineert. Het serene blauw van de ingegoten kunstwerken doet denken aan de heldere wateren van Limnionas Beach, elk stuk brengt een stukje kust in je woonruimte.

Gemaakt met zorg en aandacht, hebben de houten tafelbladen een multifunctioneel ontwerp en kunnen ze ook als dienbladen dienen, ideaal voor gezellige avonden of ontspannen zondagochtenden. Het stevige metalen frame zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, terwijl het slimme ontwerp betekent dat de tafels in elkaar geschoven kunnen worden om ruimte te besparen.

Met afmetingen van 50xø45 cm voor de grotere en 45xø40 cm voor de kleinere, past deze set perfect in elk interieur. Zoek je een persoonlijke tint? Ik maak met plezier een set op maat in jouw gekozen kleuren. Laat ‘Twins from Limnionas Beach’ je huis verrijken met hun rustgevende uitstraling.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

,

speciale kleur

levertijd

1 week

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper