Prachtige zwart metalen bijzettafel met turquoise kunstwerk

Prachtige zwart metalen bijzettafel met turquoise kunstwerk

'Cenote Mirror'
Design bijzettafel. In het blad van de tafel is een kunstwerk van acrylverf gegoten in de bijzondere kleurencombinatie van Turquoise, blauw, bruin en goud. Het goud is een metallickleur en geeft de tafel een bijzondere schittering. Deze bijzettafel is een echte aanwinst voor je interieur. Het kunstwerk is overgoten met epoxyhars. Dit maakt de tafel dus extra duurzaam want de epoxy is makkelijk op te poetsen, maar gebruik om hem lang mooi te houden onderzetters. Afmeting (Øxh): 40×50 cm Materiaal: Staal, acrylverf en epoxyhars Ben je op zoek naar een (bijzet)tafel in een andere kleur? Of heb je zelf een tafel die je ingegoten wil hebben met een kunstwerk? Neem gerust contact op!

 375,00

Verkocht

afmeting

steunkleur

kleur

speciale kleur

levertijd

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook