2 Ringverkleiners

2 Ringverkleiners

'Twisted'
Verstop je te grote ringen niet meer achterin de la! Maak ze met onze ‘Twisted’ ringverkleiners weer geschikt voor elke dag.

 3,95

Maak van je te grote ringen weer een perfect passend sieraad met onze ‘Twisted’ ringverkleiners. Deze siliconen ringverkleiners zijn eenvoudig om je ringen heen te draaien en zijn hypoallergeen, zodat ze voor iedereen geschikt zijn. Onze ringverkleiners zijn 10cm lang en kun je in stukken knippen om verschillende ringen te verkleinen. Er zitten 2 maten in de verpakking zodat je voor elke ring een passende maat hebt. Kom geen dag meer zonder je favoriete ring door de dag! Bestel nu de ‘Twisted’ ringverkleiners en maak van elke ring weer een perfect passend sieraad!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook