2 Ringverkleiners

'Twisted'

Verstop je te grote ringen niet meer achterin de la! Maak ze met onze ‘Twisted’ ringverkleiners weer geschikt voor elke dag.

 3,95

Maak van je te grote ringen weer een perfect passend sieraad met onze ‘Twisted’ ringverkleiners. Deze siliconen ringverkleiners zijn eenvoudig om je ringen heen te draaien en zijn hypoallergeen, zodat ze voor iedereen geschikt zijn. Onze ringverkleiners zijn 10cm lang en kun je in stukken knippen om verschillende ringen te verkleinen. Er zitten 2 maten in de verpakking zodat je voor elke ring een passende maat hebt. Kom geen dag meer zonder je favoriete ring door de dag! Bestel nu de ‘Twisted’ ringverkleiners en maak van elke ring weer een perfect passend sieraad!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
levertijd

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper