'Twisted'

2 Ringverkleiners

Verstop je te grote ringen niet meer achterin de la! Maak ze met onze ‘Twisted’ ringverkleiners weer geschikt voor elke dag.

 3,95

Maak van je te grote ringen weer een perfect passend sieraad met onze ‘Twisted’ ringverkleiners. Deze siliconen ringverkleiners zijn eenvoudig om je ringen heen te draaien en zijn hypoallergeen, zodat ze voor iedereen geschikt zijn. Onze ringverkleiners zijn 10cm lang en kun je in stukken knippen om verschillende ringen te verkleinen. Er zitten 2 maten in de verpakking zodat je voor elke ring een passende maat hebt. Kom geen dag meer zonder je favoriete ring door de dag! Bestel nu de ‘Twisted’ ringverkleiners en maak van elke ring weer een perfect passend sieraad!

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
levertijd

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook