Rode vegan armband met kurkleer

Rode vegan armband met kurkleer

'Sweet Wine'
Voeg wat kleur toe aan je sieradencollectie met onze vegan armband ‘Crimson Cork’.

 59,95

armbandmaat

garantie

kleur

steunkleur

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

gelegenheid

Deze half metalen nikkelvrije armband met rood kurkleer is een echte eye-catcher. De armband is volledig vegan en daarmee ook nog eens een bewuste keuze. Het kurkleer zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm en de maat van de armband is xx. Rood staat voor passie en kracht, waardoor deze armband de perfecte accessoire is om te dragen wanneer je jouw persoonlijkheid wilt benadrukken. De armband is makkelijk te combineren met allerlei stijlen en is een echte must-have voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders. Kies voor duurzaamheid en stijl met de ‘Crimson Cork’ armband.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook