RVS armbandenset met rode stenen

RVS armbandenset met rode stenen

'Red Magic Bracelets'
Set van 3 armbanden, gemaakt van roestvrijstaal. De armbanden zijn verfraaid met een handgeschilderde kunstwerkjes in metallic blauw en rood. Je bent dus gegarandeerd de enige op de wereld met deze unieke armbanden. De armbandjes zijn verstelbaar met een bijzondere kraal. Roestvrij staal is duurzame keuze, het is een stevig materiaal en verkleurd niet. Leuk om (jezelf) cadeau te doen!

 69,95

1 op voorraad

kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

vorm

levertijd

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook

Unieke bedelarmband met roze steen

 24,95

Grote opvallende roze ring

 59,95

Oorbel lifter van RVS of zilver

 2,95 8,95

Paarse armband van leer met vierkante stenen

 34,95