RVS bangle armband met blauw

'Oceanic Oracle'

Voeg een vleugje kleur toe aan je pols met de ‘Oceanic Oracle’ RVS bangle armband, met drie helderblauwe stenen die schitteren als de oceaan op een zonnige dag.

 49,95

Mijn ‘Oceanic Oracle’ RVS bangle armband is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een verfijnde en tijdloze armband. Deze armband is gemaakt van hoogwaardig RVS en goudkleurig gecoat en is afgewerkt met drie helderblauwe stenen, die schitteren als de zee op een zonnige dag. De armband is gemakkelijk te dragen en past bij elke gelegenheid, van een informele lunch tot een formele avond uit. Dankzij het elegante design is deze armband ook een ideaal geschenk voor een vriendin, zus of moeder. Voeg een vleugje kleur toe aan je pols met onze ‘Sea Breeze’ RVS bangle armband.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

steensoort:

steenmaat:

, ,

vorm:

materiaal:

,

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

6 maanden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper