RVS bangle armband met groene stenen

RVS bangle armband met groene stenen

'Rose Garden'
Voeg een vleugje frisheid toe aan je outfit met onze RVS bangle armband ‘Rose Garden’ met groene stenen.

 49,95

kleur

steunkleur

steensoort

steenmaat

, ,

vorm

materiaal

,

levertijd

garantie

Mijn handgemaakte RVS bangle armband ‘Rose Garden’ is voorzien van prachtige heldergroene stenen die een vleugje frisheid aan elke outfit toevoegen. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat deze armband gemakkelijk om de pols glijdt en perfect past bij verschillende polsmaten. De hypoallergene eigenschappen van RVS zorgen ervoor dat je de armband zonder zorgen kunt dragen, zelfs als je een gevoelige huid hebt. De ‘Rose Garden’ armband is perfect om te combineren met andere sieraden uit onze collectie of om op zichzelf te dragen voor een subtiele, maar opvallende toevoeging aan je outfit. Voeg deze prachtige armband toe aan je sieradencollectie en laat je pols schitteren!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook