RVS manchetknopen met oranje stenen

RVS manchetknopen met oranje stenen

'Cardinal'
De ‘Cardinal’ manchetknopen geven jouw pak een opvallend accent. Oranje stenen schitteren in de spotlights en zorgen voor een verrassende touch op elke gelegenheid.

 54,95

1 stuk op voorraad

kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

vorm

levertijd

Deze unieke manchetknopen zijn een statement op zich. Met de hand beschilderd, zijn ze 100% uniek en onderscheiden ze zich van de massa. Gemaakt van duurzaam RVS, zijn ze niet alleen stijlvol, maar ook hypoallergeen en dus geschikt voor iedereen. Voeg ze toe aan jouw pak en zie hoe ze elke gelegenheid verrijken met een verrassend accent. Of het nu een feestje, bruiloft of zakelijke afspraak is, met de ‘Cardinal’ manchetknopen zal jouw pak nooit onopgemerkt blijven!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook