Schilderij blauw ara

'Free flight'

Ontdek de vrijheid van de blauwe ara met “Free Flight”! Dit prachtige schilderij is verkrijgbaar als print op kaart of als uniek kunstwerk (zonder lijst) op premium canvas.

 95,00

Met het schilderij “Free Flight” brengt Daniëlle de vrijheid van de blauwe ara tot leven. De prachtige kleuren van dit exotische dier komen tot uiting in de gedetailleerde penseelstreken van het acrylverf op het doek. Of je nu op zoek bent naar een indrukwekkende print op kaart of een uniek kunstwerk op premium canvas, bij ons vind je het allemaal. Onze canvas doeken zijn voorzien van een 2 cm houten frame en een handig ophangsysteem, zodat je het schilderij direct aan de muur kunt hangen. En als je op zoek bent naar een ander formaat of kleur, dan staan wij altijd open voor overleg. Kies voor “Free Flight” en voeg een prachtig stuk kunst toe aan je interieur. Bestel nu en ontvang jouw schilderij binnen 6 werkdagen!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

,

steunkleur:

,

afmeting:

, , ,

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper