Schilderij van een Helleborus

'Green Spring'

Haal de lente in huis met het prachtige schilderij ‘Green Spring’, een afbeelding van de Helleborus bloem op canvas.

 79,00

Breng de natuur in huis met het schilderij ‘Green Spring’, een mooie weergave van de Helleborus bloem. Dit kunstwerk is afgedrukt op premium canvas van topkwaliteit, en komt met een 2 cm houten frame en ophangsysteem voor gemakkelijk ophangen. Er zijn maximaal 25 afdrukken beschikbaar, dus wees er snel bij. Het originele schilderij is geschilderd en gesigneerd door Daniëlle zelf met acrylverf, en wordt geleverd inclusief een echtheidscertificaat. Indien je dit schilderij in een ander formaat, uitvoering of kleur wilt, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper