'Liefdevolle voeten'

Schilderij van voeten

Een echte blikvanger op je muur: het schilderij ‘Liefdevolle Voeten’. Een unieke beleving van jouw voeten in een beperkte oplage of als origineel kunstwerk.

 119,00 550,00

Liefdevolle Voeten is meer dan een schilderij, het is een uniek stuk kunst dat de schoonheid van de voeten vangt. Dit 60×60 canvas toont de vorm en elegantie van wat jij door het leven draagt. Kies je voor de beperkte ‘Limited Edition’ afdruk, met slechts 25 stuks wereldwijd beschikbaar, of ga voor het originele schilderij. Het originele schilderij is handgeschilderd door Daniëlle met acrylverf van Amsterdam Talens op een linnen canvas en wordt gesigneerd en geleverd met een echtheidscertificaat. Voeg een uniek en kunstzinnig element toe aan je woonkamer en word verliefd op de voeten die jou dragen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper