'Liefdevolle voeten'

Schilderij van voeten

Schilderij van voeten

 119,00 550,00

Een echte blikvanger op je muur: het schilderij ‘Liefdevolle Voeten’. Een unieke beleving van jouw voeten in een beperkte oplage of als origineel kunstwerk.

Liefdevolle Voeten is meer dan een schilderij, het is een uniek stuk kunst dat de schoonheid van de voeten vangt. Dit 60×60 canvas toont de vorm en elegantie van wat jij door het leven draagt. Kies je voor de beperkte ‘Limited Edition’ afdruk, met slechts 25 stuks wereldwijd beschikbaar, of ga voor het originele schilderij. Het originele schilderij is handgeschilderd door Daniëlle met acrylverf van Amsterdam Talens op een linnen canvas en wordt gesigneerd en geleverd met een echtheidscertificaat. Voeg een uniek en kunstzinnig element toe aan je woonkamer en word verliefd op de voeten die jou dragen.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook