Sexy hanger met blauwe steen aan zilveren ketting

'Night Shade'

Verleid de nacht met ‘Night Shade’, een sensuele hanger die de mystiek van de maan vangt.

1 stuk op voorraad

 94,95

‘Night Shade’, een verleidelijke zilveren hanger, is jouw nieuwe geheime wapen voor elke gelegenheid. De diepblauwe steen, omringd door schitterende zirkonia’s, is als een stukje van de nachtelijke hemel, vastgelegd in een sieraad. Deze ketting fluistert subtiele verleiding en brengt een vleugje geheimzinnigheid met zich mee.

De ketting van 45 cm valt perfect rond je hals, en de hanger is ontworpen om de aandacht te trekken zonder overweldigend te zijn. Het is een symbool van jouw unieke schoonheid en verfijnde smaak. Draag ‘Night Shade’ en voel je elke dag zelfverzekerd en sexy.

Klaar om je schoonheid te accentueren met een sieraad dat net zo bijzonder is als jij? Laat ‘Night Shade’ je dagelijkse bondgenoot zijn.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

,

materiaal

steensoort

,

steenmaat

,

vorm

lengte ketting

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper