Sexy hanger met blauwe steen aan zilveren ketting

Sexy hanger met blauwe steen aan zilveren ketting

'Night Shade'
Een sexy en mysterieuze hanger met een prachtige blauwe steen, genaamd ‘Night Shade’. De bijpassende zilveren ketting heeft een lengte van 50 cm.

 94,95

kleur

,

speciale kleur

materiaal

steensoort

,

steenmaat

,

vorm

lengte ketting

levertijd

garantie

De ‘Night Shade’ hanger is een uniek sieraad dat je look direct naar een hoger niveau tilt. De prachtige blauwe steen is met de hand gemaakt. Het ontwerp van de hanger is simpel, maar toch elegant en sexy. Het past bij iedere gelegenheid en kan zowel overdag als ‘s avonds worden gedragen.

De bijpassende zilveren ketting heeft een lengte van 50 cm en is perfect om de hanger om je hals te laten stralen. Het is een tijdloos sieraad dat je kunt combineren met verschillende outfits. De ‘Night Shade’ hanger en ketting zijn perfect als cadeau voor een speciaal iemand of voor jezelf. Het sieraad wordt geleverd in een mooi sieradendoosje, zodat je het cadeau direct kunt geven of ontvangen. Kies voor de ‘Night Shade’ hanger en ketting en voeg een vleugje mysterie en elegantie toe aan je outfit!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook