'Red Ball'

Sierlijke rode oorknopjes handgemaakt

Sierlijke rode oorknopjes handgemaakt

 44,95

Deze sierlijke rode oorknopjes zijn een echte blikvanger. Geniet van de handgeschilderde kunstwerkjes ‘Red Ball’ voor een opvallende touch.

Deze unieke handgemaakte oorknopjes zijn een must-have voor iedereen die op zoek is naar een speciaal sieraad. De rode handgeschilderde kunstwerkjes ‘Red Ball’ zijn een echte blikvanger en geven de oorknopjes een opvallende touch. Het materiaal, RVS, is hypoallergeen en de oorknopjes zijn lichtgewicht, waardoor je ze comfortabel de hele dag kunt dragen. Eventueel kun je er oorbellifters bij bestellen om kantelen tegen te gaan. Laat jezelf verleiden door de sierlijkheid en het unieke ontwerp van deze rode oorknopjes.

gewicht

kleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook