Speciale zilveren damesring met handgemaakte oranje steen

Speciale zilveren damesring met handgemaakte oranje steen

'Silver sunset'
Subtiele maar toch opvallende zilveren ring door de handgeschilderde oranje glassteen. Wie één van deze sieraden koopt, kan er vanuit gaan dat er maar eentje van op de hele wereld is. De stenen zijn namelijk met de hand geschilderd. Verstelbaar van maat 17 t/m 19.

 82,95

1 op voorraad

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Ringmaat opmeter

 2,95

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook

Zwart leren RVS armband met roze/groene stenen

 52,95

Unieke handgesmede oorbellen met kyaniet

 285,00

Unieke oorclips ringen met groene stenen

 54,95

Jewelry Dry Wipes

 16,95