Speelse zilveren ring met granules

Speelse zilveren ring met granules

'Granulated Orbit'
Op zoek naar een unieke ring die speelsheid uitstraalt? Dan is onze ‘Granulated Orbit’ ring perfect voor jou!

 275,00

De ‘Granulated Orbit’ ring is een zilveren gezwarte ring met granules die de ring een unieke uitstraling geven. De ringmaat is 18,5, maar op aanvraag kan er ook een speciale ring voor jou gemaakt worden. Houd er dan wel rekening mee dat de levertijd 4-6 weken bedraagt. De ring is perfect voor iedereen die graag een speelse touch aan hun outfit toevoegt. Of je hem nou combineert met een casual of chique look, deze ring past altijd bij je stijl. Wacht niet langer en voeg deze unieke ring toe aan jouw sieradencollectie!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook