Stijlvolle oorknopjes met handgemaakte zwarte stenen

'Chic Contrast'

Ontdek ‘Chic Contrast’: stijlvolle zwarte oorknopjes, handgemaakt met liefde. Een vleugje kunst voor je oren.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Welkom in de wereld van ‘Chic Contrast,’ waar stijl en kunst samenkomen in de vorm van prachtige oorknopjes. Elk paar is met liefde met de hand gemaakt, met oog voor detail en een passie voor kunst.

Het hart van deze oorknopjes wordt gevormd door de diepe, mysterieuze zwarte stenen. Deze stenen zijn met de hand geschilderd, wat elk paar tot een uniek kunstwerk maakt. Ze voegen een vleugje kunst toe aan je dagelijkse stijl, en brengen moeiteloos een vleugje elegantie en mysterie in elke outfit.

‘Chic Contrast’ is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Gemaakt van duurzaam roestvrij staal, zijn ze lichtgewicht en comfortabel om te dragen, de hele dag door. Deze oorknopjes zijn een perfect cadeau voor jezelf of een speciaal iemand in je leven.

Stap in de wereld van ‘Chic Contrast’ en draag een vleugje kunst voor je oren. Deze oorknopjes zullen je stijl verheffen en je dagelijkse look transformeren in iets buitengewoons

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

speciale kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper