Subtiele echt zilveren armband met handgeschilderde stenen

'Wrist Power'

Laat je pols stralen met de ‘Wrist Power’, een subtiele zilveren armband verrijkt met unieke paarse stenen voor een persoonlijke touch.

 99,95

Ontdek de charme van ‘Wrist Power’, een verfijnde sterling zilveren armband die jouw pols siert met een rij van vijf unieke handgeschilderde stenen. Elk steentje, zorgvuldig vervaardigd uit een schilderij, vertelt zijn eigen verhaal door de unieke details en kleurnuances.

Deze armband is meer dan een sieraad; het is een kunstwerk dat jouw individualiteit benadrukt. De toevoeging van kleurrijke sprankelingen geeft het geheel een subtiele glans die speelt met het licht en jouw bewegingen.

Perfect verstelbaar tussen 16 en 18,5 cm, past deze armband zich naadloos aan jouw pols aan. Of je het nu draagt als een dagelijks statement of als finishing touch bij een speciale gelegenheid, ‘Wrist Power’ is een cadeau aan jezelf dat blijft geven. Trakteer jezelf, of die speciale persoon in je leven, op dit betoverende sieraad.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
armbandmaat:

kleur:

,

materiaal:

steensoort:

vorm:

steenmaat:

,

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

6 maanden

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten. Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat! Voor een richtlijn kun je ook onderstaande tabel gebruiken.

Pascomfort Armband maat
Strak Polsmaat +1,5 cm
Normaal Polsmaat +2 cm
Los Polsmaat +3 cm

Bangle armbanden

Polsomtrek Diameter bangle maat
15 – 16 cm 56 mm
17 – 18 cm 60 mm
18 – 19 cm 65 mm
19 – 20 cm 70 mm

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper