'Azure Gold Veins'

Subtiele goudkleurige ring met blauwe steen

Duik in de diepte van ‘Azure Gold Veins’, een verstelbare goudkleurige ring die met zijn unieke blauwe steen de oceaan aan je vingertop brengt.

 44,95

Draag de ‘Azure Gold Veins’ als een herinnering aan de vredige diepte van de zee. Deze subtiele ring, met een rijkdom aan blauw die doet denken aan verre oceanen, is een stille echo van de krachtige golven en de rustige stroming. De steen, zorgvuldig met de hand geschilderd, weerspiegelt elke tint blauw die je in de natuur kan vinden; van het lichtste hemelsblauw tot het diepste marine.

Vervaardigd uit RVS met een warme goudkleurige coating, biedt deze ring een tijdloze elegantie. Het verstelbare ontwerp zorgt ervoor dat ‘Azure Gold Veins’ comfortabel past vanaf maat 16, zich aanpassend aan jouw vinger alsof het ervoor gemaakt is.

Elke keer dat je naar je hand kijkt, brengt de unieke steen een gevoel van kalmte en schoonheid. Het is een sieraad dat niet alleen je outfit completeert, maar ook je stemming verlicht. Met ‘Azure Gold Veins’ draag ik niet zomaar een ring, maar een klein persoonlijk kunstwerk.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper