Subtiele goudkleurige ring met blauwe steen

'Azure Gold Veins'

Duik in de diepte van ‘Azure Gold Veins’, een verstelbare goudkleurige ring die met zijn unieke blauwe steen de oceaan aan je vingertop brengt.

 44,95

Draag de ‘Azure Gold Veins’ als een herinnering aan de vredige diepte van de zee. Deze subtiele ring, met een rijkdom aan blauw die doet denken aan verre oceanen, is een stille echo van de krachtige golven en de rustige stroming. De steen, zorgvuldig met de hand geschilderd, weerspiegelt elke tint blauw die je in de natuur kan vinden; van het lichtste hemelsblauw tot het diepste marine.

Vervaardigd uit RVS met een warme goudkleurige coating, biedt deze ring een tijdloze elegantie. Het verstelbare ontwerp zorgt ervoor dat ‘Azure Gold Veins’ comfortabel past vanaf maat 16, zich aanpassend aan jouw vinger alsof het ervoor gemaakt is.

Elke keer dat je naar je hand kijkt, brengt de unieke steen een gevoel van kalmte en schoonheid. Het is een sieraad dat niet alleen je outfit completeert, maar ook je stemming verlicht. Met ‘Azure Gold Veins’ draag ik niet zomaar een ring, maar een klein persoonlijk kunstwerk.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat:

, , , , , , ,

kleur:

materiaal:

,

steensoort:

steenmaat:

,

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

6 maanden

collectie:

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten. Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat! Voor een richtlijn kun je ook onderstaande tabel gebruiken.

Pascomfort Armband maat
Strak Polsmaat +1,5 cm
Normaal Polsmaat +2 cm
Los Polsmaat +3 cm

Bangle armbanden

Polsomtrek Diameter bangle maat
15 – 16 cm 56 mm
17 – 18 cm 60 mm
18 – 19 cm 65 mm
19 – 20 cm 70 mm

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper