'Oceanic Horizon'

Subtiele hanger met blauwe steen

Ontdek de subtiel vormgegeven ‘Oceanic Horizon’ hanger, met een prachtige blauwe steen handgeschilderd door Daan en geïnspireerd op de zee en de lucht.

 49,95

Deze subtiele ‘Oceanic Horizon’ hanger is een uniek sieraad gemaakt van duurzaam RVS en voorzien van een handgeschilderde blauwe steen. De steen is geïnspireerd op de kleuren van de zee en de lucht en is volledig uniek, waardoor geen enkele hanger hetzelfde is. De hanger is perfect om te dragen als dagelijks sieraad en wordt geleverd met een ketting van 45 cm, waardoor hij op de ideale lengte hangt. De kwaliteit van de materialen betekent dat deze hanger lang meegaat en de kleuren behouden blijven. Als je op zoek bent naar een uniek sieraad dat je outfit net dat beetje extra geeft, dan is deze ‘Oceanic Horizon’ hanger de perfecte keuze voor jou.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting:

kleur:

speciale kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

collectie:

Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper