Subtiele hanger met blauwe steen

Subtiele hanger met blauwe steen

'Oceanic Horizon'
Ontdek de subtiel vormgegeven ‘Oceanic Horizon’ hanger, met een prachtige blauwe steen handgeschilderd door Daan en geïnspireerd op de zee en de lucht.

 49,95

lengte ketting

kleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

collectie

Deze subtiele ‘Oceanic Horizon’ hanger is een uniek sieraad gemaakt van duurzaam RVS en voorzien van een handgeschilderde blauwe steen. De steen is geïnspireerd op de kleuren van de zee en de lucht en is volledig uniek, waardoor geen enkele hanger hetzelfde is. De hanger is perfect om te dragen als dagelijks sieraad en wordt geleverd met een ketting van 45 cm, waardoor hij op de ideale lengte hangt. De kwaliteit van de materialen betekent dat deze hanger lang meegaat en de kleuren behouden blijven. Als je op zoek bent naar een uniek sieraad dat je outfit net dat beetje extra geeft, dan is deze ‘Oceanic Horizon’ hanger de perfecte keuze voor jou.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook