Subtiele hanger met handgeschilderde gekleurde steen

'Space Brush'

Prachtige subtiele hangers met handgeschilderde stenen.

 49,95

Hallo, ik ben Danielle en mijn passie is om de wereld mooier te maken met handgemaakte sieraden. Speciaal voor jou, presenteer ik een exclusieve hanger: een handgeschilderde steen aan een elegante ketting van 45 cm. Deze hanger is niet alleen een genot voor het oog, maar ook een plezier om te dragen.

Elke steen is zorgvuldig met de hand beschilderd, gebruikmakend van levendige acrylverf op glas, wat resulteert in een kunstwerk dat 100% uniek is. Kies een kleur die bij jou past en breng een artistiek tintje aan je dagelijkse uitstraling.

De ketting is ontworpen met comfort in gedachten. Met een licht gewicht voel je bijna niet dat je hem draagt. En met de perfecte lengte van 45 cm valt de hanger prachtig op de borst, als een statement van jouw individualiteit.

Bereid je voor om te schitteren met deze unieke hanger die net zo bijzonder is als jijzelf. Selecteer je favoriete kleur of laat een kleur naar wens creëren, en laat je innerlijke schoonheid stralen!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper