Subtiele kleine oorknopjes paars

Subtiele kleine oorknopjes paars

'Enigmatic Violet'
Ontdek de betoverende schoonheid van mijn ‘Enigmatic Violet’ subtiele kleine oorknopjes. Hypoallergeen, lichtgewicht en met prachtige handgeschilderde paarse stenen.

 44,95

garantie

kleur

steunkleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

Als maker van de ‘Enigmatic Violet’ subtiele kleine oorknopjes in paars nodig ik je uit om de magie van deze sieraden te ervaren. Met hun delicate formaat zijn ze perfect voor dagelijks gebruik en voegen ze een vleugje mysterie toe aan elke outfit. Deze oorknopjes zijn hypoallergeen en lichtgewicht, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen. De handgeschilderde paarse stenen geven een uniek en artistiek karakter aan deze oorknopjes. Laat je betoveren door de subtiele schoonheid van de ‘Enigmatic Violet’ oorknopjes en voeg een vleugje mysterie toe aan jouw stijl.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook