Subtiele ring met paarse steen

Subtiele ring met paarse steen

'Purple Bubbles'
‘Purple Bubbles’ is een subtiele ring met een prachtige paarse steen die de aandacht trekt.

 44,95

ringmaat

, ,

kleur

steunkleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Deze handgemaakte RVS ring voor dames is een echt uniek juweel. De ring is gemaakt van verschillende tinten paars en blauw en bevat een prachtige paarse steen die schittert als een sprankelende bel vol bubbels. Door de verschillende kleuren in de ring past hij bij elke outfit en gelegenheid. Je kunt hem zelfs als teenring gebruiken! De ring is verstelbaar tussen maat 17 en 18, dus hij past bij bijna elke vinger en kan gemakkelijk worden aangepast als dat nodig is. De subtiele en elegante uitstraling van de ‘Purple Bubbles’ ring maakt hem tot een perfect cadeau voor elke vrouw die van stijlvolle sieraden houdt.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook