'Whispering Dreams'

Subtiele RVS oorbellen met roze/groene steen

Ontdek de betoverende schoonheid van ‘Whispering Dreams’ oorbellen – subtiel, met roze en groene stenen. Hypoallergene RVS oorbellen met een vleugje magie in de vorm van kleine jade steentjes en met liefde handgeschilderde stenen.

 49,95

Als maker van de ‘Whispering Dreams’ oorbellen nodig ik je uit om je onder te dompelen in een wereld van subtiele schoonheid. Deze oorbellen zijn gemaakt van hypoallergeen RVS, waardoor ze geschikt zijn voor de meest gevoelige oren. De kleine jade steentjes, zorgvuldig verwerkt in de oorhaken, voegen een vleugje natuurlijke pracht toe aan dit sieraad.

Maar het zijn vooral de handgeschilderde stenen die deze oorbellen echt uniek maken. Met liefde en aandacht zijn deze stenen voorzien van een prachtig kunstwerkje, waardoor elk paar ‘Whispering Dreams’ oorbellen een waar kunstwerk op zich is. De combinatie van de roze en groene stenen creëert een harmonieus samenspel van kleuren, dat je look een speelse en betoverende uitstraling geeft.

Met de ‘Whispering Jade Dreams’ oorbellen voel je je verbonden met de natuur en draag je een stukje kunst aan je oren. Deze subtiele oorbellen zijn perfect voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden waar je wilt stralen met een vleugje magie. Laat je betoveren door de schoonheid van de handgeschilderde stenen en draag een sieraad dat jouw unieke stijl en persoonlijkheid weerspiegelt

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

,

materiaal:

,

steensoort:

,

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper