'Passion Petals'

Subtiele zilveren oorringetjes met roze steen

Geef de liefde een plek in je oren met ‘Passion Petals’ oorringetjes, een subtiel geschenk voor elke geliefde.

 74,95

Laat liefde bloeien met de ‘Passion Petals’ oorringetjes. Deze subtiele zilveren oorringetjes zijn voorzien van handgeschilderde roze stenen, die de tedere tinten van passie belichamen. Lichtgewicht en verfijnd, ze dragen met zich de essentie van romantiek en zijn versierd met subtiel vormgegeven hartjes, als een stille herinnering aan de liefde. Het is het perfecte geschenk voor een geliefde, een gebaar van genegenheid dat de eenvoud van liefde viert. Deze oorringetjes kunnen een persoonlijke betekenis hebben en een symbool zijn van liefde, vriendschap, of zelfliefde. Draag ze met trots en deel je liefde met de wereld. ‘Passion Petals’ brengt de warmte van liefde in een delicaat sieraad voor je oren, een tijdloos aandenken aan de schoonheid van de liefde.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte

gewicht

kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook