Subtiele zilveren oorringetjes met roze steen

'Passion Petals'

Geef de liefde een plek in je oren met ‘Passion Petals’ oorringetjes, een subtiel geschenk voor elke geliefde.

 74,95

Laat liefde bloeien met de ‘Passion Petals’ oorringetjes. Deze subtiele zilveren oorringetjes zijn voorzien van handgeschilderde roze stenen, die de tedere tinten van passie belichamen. Lichtgewicht en verfijnd, ze dragen met zich de essentie van romantiek en zijn versierd met subtiel vormgegeven hartjes, als een stille herinnering aan de liefde. Het is het perfecte geschenk voor een geliefde, een gebaar van genegenheid dat de eenvoud van liefde viert. Deze oorringetjes kunnen een persoonlijke betekenis hebben en een symbool zijn van liefde, vriendschap, of zelfliefde. Draag ze met trots en deel je liefde met de wereld. ‘Passion Petals’ brengt de warmte van liefde in een delicaat sieraad voor je oren, een tijdloos aandenken aan de schoonheid van de liefde.

  • Uitdrukking van liefde
  • Met liefde gemaakt
  • Lichtgewicht
Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper